Amerikansk design med skandinavisk topp kvalité

Amerikanska hus

Nu kan vi även erbjuda hjälp med tomter!

Med eget utbud!

Efter du har hittat ditt dröm hus hos oss tillsammans med någon av våra kontaktpersoner eller säljare som är med dig hela vägen från början till slut, så är nästa steg att du antingen har en tomt du vill ha huset levererat på eller också behöver hjälp med att hitta tomt som vi också självklart kan ställa upp på. Därefter hjälper vi dig att kontakta byggnadsnämnden för att kontrollera eventuella villkor som gäller där just du vill bo. När sedan allt är kontrollerat och det finns tillstånd att bygga tecknas ett husavtal, husavtalet är alltid total vilket menas med att man tecknar endast ett avtal under hela processen, från start till mål, för att underlätta för dig och spara tid.

Hur köper jag ett amerikanskt hus?

Hur går betalningen till?

Eftersom vi skräddarsyr ditt drömhus mot dina önskemål har vi inget fast pris. Priset kommer vi överens över efter vi har uppfyllt dina önskemål. Det avtal som finns, är i huvudsak ett trappstegs avtal fördelat på delbetalningar under processen, detta görs upp med din säljare.

Vad finns det för garantier?

Då vi alltid väljer våra leverantörer med stor omsorg och alltid försöker utveckla till det bättre, vågar vi påstå att vi har marknadens bästa garantier till våra hus.

-Färdigställande garantier för slutleverans:

-50 år på husstomme.

-5 år produktgaranti.